Sandvis cu piept de pui

de simona72 in Sandvisuri, 29 Oct 2013 | 1449 vizualizari

 

Un adevarat rasfat...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de minibagheta sau 1/4 din una mare
  • 1 /4 dintr-un piept de pui(la mine a fost felia ramasa de la shaorma)
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita ulei de masline
  • un praf de amestec de condimente pt pui
  • 2 linguri de ceva fin
  • cateva bucati de miez de lapte
  • 1 ceapa rosie
  • castravete
  • sos dulce-acrisor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu piept de pui:

Pieptul de pui eu l-am avut ramas de la Shaorma cu piept de pui.http://www.bucataras.ro/retete/shaorma-cu-piept-de-pui-53087.html Deci, pieptul de pui se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, amestec de condimente pt pui, se stropeste cu putin ulei de masline, se freaca bine pieptul de pui cu condimentele si se prajeste in tigaia gril. O bagheta mare, am taiat-o in doua, iar  bucata taiata am taiat-o pe lungime. Am uns una dintre bucati cu branzica ceva fin, deasupra am asezat felii de castravete, ceapa am taiat-o julien si am asezat feliutele peste castravete, deasupra feliute de piept de pui, sos dulce-acrisor(sau orice fel de sos, de care va place si aveti) si terminam cu bucati de miez de lapte. Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Sandvis cu piept de pui-0
Sandvis cu piept de pui-1
Sandvis cu piept de pui-2
Sandvis cu piept de pui-3
Sandvis cu piept de pui-4
Sandvis cu piept de pui-5
Sandvis cu piept de pui-6
Sandvis cu piept de pui-7
Sandvis cu piept de pui-8
Sandvis cu piept de pui-9
Sandvis cu piept de pui-10
Sandvis cu piept de pui-11
Sandvis cu piept de pui-12
Sandvis cu piept de pui-13
Sandvis cu piept de pui-14

COMENTARII (22)

_Alina_ 1

30.10.2013, 08:56

laura_n 1

30.10.2013, 14:34

chiar ca te-ai rafatat )

Lia_ 1

31.10.2013, 07:35

buunnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41