Sandvis cu piept de pui

de simona72 in Sandvisuri, 29 Oct 2013 | 4819 vizualizari

 

Un adevarat rasfat...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de minibagheta sau 1/4 din una mare
  • 1 /4 dintr-un piept de pui(la mine a fost felia ramasa de la shaorma)
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita ulei de masline
  • un praf de amestec de condimente pt pui
  • 2 linguri de ceva fin
  • cateva bucati de miez de lapte
  • 1 ceapa rosie
  • castravete
  • sos dulce-acrisor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu piept de pui:

Pieptul de pui eu l-am avut ramas de la Shaorma cu piept de pui.http://www.bucataras.ro/retete/shaorma-cu-piept-de-pui-53087.html Deci, pieptul de pui se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, amestec de condimente pt pui, se stropeste cu putin ulei de masline, se freaca bine pieptul de pui cu condimentele si se prajeste in tigaia gril. O bagheta mare, am taiat-o in doua, iar  bucata taiata am taiat-o pe lungime. Am uns una dintre bucati cu branzica ceva fin, deasupra am asezat felii de castravete, ceapa am taiat-o julien si am asezat feliutele peste castravete, deasupra feliute de piept de pui, sos dulce-acrisor(sau orice fel de sos, de care va place si aveti) si terminam cu bucati de miez de lapte. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu Mozzarella