Sandvis cu pleurotus

de Valclaudia in Sandvisuri, 27 Oct 2012 | 1489 vizualizari

 

foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleurotus
  • putin ulei pentru prajit
  • sare si piper
  • paine neagra
  • crema de branza Delaco
  • miez de lapte
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu pleurotus:

am spalat ciupercile, le-am condimentat si le-am prajit in putin ulei pana au devenit crocante. Am taiat painea in doua, am uns-o cu crema de branza si am asezat ciupercile.Deasupra am presarat cascaval ras si am servit sandvisul cu miez de lapte.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sandvis cu pleurotus 185019
retete culinare - Sandvis cu pleurotus 185020
retete culinare - Sandvis cu pleurotus 185021
retete culinare - Sandvis cu pleurotus 185022

COMENTARII (14)

alba_zori 1

30.10.2012, 21:28

ciupercile tale imi fac cu ochiul.. ce bune sunt crocante

Bya Ralu 1

10.12.2012, 10:11

babi5 1

13.06.2013, 19:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S