Sandvis cu salam nobil

de MotanLaOale in Sandvisuri, 3 Noi 2013 | 1330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de franzele frantuzeasca (20-25 cm)
  • Ceva fin pufos cu smantana
  • 7 felii salam nobil crud uscat
  • 2 frumze valata
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei
  • 3 felii cascaval DeSenvis
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu salam nobil:

Se taie o bucata din bagheta frantuzeasca, cat de mare vreti sandvisul, si se taie in doua pe lungime.

Se unge cu Ceva fin pufos cu smantana. va fi putin mai greu ca bagheta frantuzeasca are si locuri fara miez.

Se pune salata si pe ea feliile de salam.

Se pun felii subtiri de ardei.

Se pune cascavalul DeSenvis si deasupra felii de rosie.

Se pune cealalta jumatate de franzele si este gata.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Cu cat ingredientele sunt taiate mai subtire este mai bun.

RETETA IN IMAGINI

Sandvis cu salam nobil-0
Sandvis cu salam nobil-1
Sandvis cu salam nobil-2
Sandvis cu salam nobil-3
Sandvis cu salam nobil-4
Sandvis cu salam nobil-5
Sandvis cu salam nobil-6
Sandvis cu salam nobil-7
Sandvis cu salam nobil-8
Sandvis cu salam nobil-9
Sandvis cu salam nobil-10
Sandvis cu salam nobil-11
Sandvis cu salam nobil-12
Sandvis cu salam nobil-13

COMENTARII (23)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

03.11.2013, 18:22

diaconta

diaconta 1

03.11.2013, 20:22

Ete la Motan,s-a dat cu nobilimea

MotanLaOale

MotanLaOale 1

03.11.2013, 20:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!