Sandvis cu sardele picante si branzica

de simona72 in Sandvisuri, 3 Noi 2013 | 691 vizualizari

 

Seamana putin cu pasta de peste, dar cu mai multe arome...

 

INGREDIENTE

  • cateva bucati de sardele dintr-o conserva
  • 2 lingurite de branzica ceva fin de la Delaco
  • 1 fir de ceapa verde
  • zeama si coaja de la 1 felie de lamaie
  • sare si piper dupa gust
  • 1 felie de paine
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu sardele picante si branzica:

2-3 bucati de sardele le taiem marunt. Le punem intr-un castronel si adaugam branzica, coaja si zeama de lamaie, un strop de sare si piper(nu prea multa pt ca si pestele este sarat si picant) , 1 lingurita din uleiul din conserva, 1/2 dintr-un fir de ceapa verde taita rondele. Amestecam toate ingredientele si cu pasta rezultata ungem o felie de paine. Mai punem deasupra restul de ceapa verde, 2 fileuri de peste si putina zeama si coaja de lamaie. Pofta buna!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sandvis cu sardele picante si branzica 274684
retete culinare - Sandvis cu sardele picante si branzica 274685
retete culinare - Sandvis cu sardele picante si branzica 274686
retete culinare - Sandvis cu sardele picante si branzica 274687
retete culinare - Sandvis cu sardele picante si branzica 274691
retete culinare - Sandvis cu sardele picante si branzica 274692
retete culinare - Sandvis cu sardele picante si branzica 274693
retete culinare - Sandvis cu sardele picante si branzica 274695
retete culinare - Sandvis cu sardele picante si branzica 274697
retete culinare - Sandvis cu sardele picante si branzica 274699

COMENTARII (15)

diana_k 1

03.11.2013, 16:57

Dana_Retetegg 1

03.11.2013, 17:23

_Alina_ 1

04.11.2013, 07:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21