Sandvis cu stelute pe bat

de Andra_Constantinescu in Sandvisuri, 3 Oct 2015 | 753 vizualizari

 

Pentru "Pachetelul vesel" ce ziceti de un sandvis pe bat?

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de paine alba;
  • 4 felii de salam sandvis toast;
  • 4 felii de branza topita cu cascaval de la Delaco;
  • doua frunze de salata Lollo;
  • Optional: o rosie cherry.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu stelute pe bat:

Cu ajutorul unei forme de stea, metalica, se decupeaza painea, salamul si branza topita.

Pe un bat pentru frigarui se asambleaza sandvisul, astfel: paine + salam + branza + paine + salam + branza + paine + salam + branza + paine + salam + branza + paine. La final, optional, se poate adauga o rosie cherry in varf, impingandu-se restul sandvisului pana acolo. Se taie surplusul de bat cu ajutorul unui cleste pentru taiat.

Salata se taie si se pune doar jumatatea creata pe farfurie, apoi se pune sandvisul deasupra ei, dupa care se poate servi.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sandvis cu stelute pe bat 404209
retete culinare - Sandvis cu stelute pe bat 404210
retete culinare - Sandvis cu stelute pe bat 404211
retete culinare - Sandvis cu stelute pe bat 404212
retete culinare - Sandvis cu stelute pe bat 404213
retete culinare - Sandvis cu stelute pe bat 404214
retete culinare - Sandvis cu stelute pe bat 404215
retete culinare - Sandvis cu stelute pe bat 404216
retete culinare - Sandvis cu stelute pe bat 404217
retete culinare - Sandvis cu stelute pe bat 404218

COMENTARII (12)

merisor 1

03.10.2015, 20:59

Ce frumoase sunt!

Andra_Constantinescu 1

03.10.2015, 21:23

Multumesc tuturor!

mirela0911 1

05.10.2015, 14:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D