Sandvis cu ton si ardei copt

de alilianaa in Sandvisuri, 10 Feb 2016 | 505 vizualizari

 

:-* Laura ( Licurici)

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine toast prajite
  • o cutie de ton in ulei vegetal
  • ardei copt ( cca 3-4)
  • otet balsamic
  • mix de ierburi grecesti ( uscate)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu ton si ardei copt:

Paine se pune in prajitor si se prajeste. 

Pe fiecare felie de paine se pune ardei copt (am folosit de la congelator), se da cu otet balsamic, ierburi uscate, se pune tonul si se da iar cu otet balsamic. 

Si gata. Numai bun de papat.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sandvis cu ton si ardei copt 427316
retete culinare - Sandvis cu ton si ardei copt 427318
retete culinare - Sandvis cu ton si ardei copt 427319

COMENTARII (24)

gabrielasfechis 1

10.02.2016, 23:07

uaaa...superba idee

anca_rm 1

11.02.2016, 08:40

pe gustul meu , super

alilianaa 1

11.02.2016, 12:56

Va multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L