Sandvis cu ton si branza in stil Provencal

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 9 Iul 2016 | 2953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine de tarate cu seminte
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 1 conserva ton in ulei (sau apa)
  • 1 lingurita capere
  • 1 fir ceapa verde
  • 6 masline negre cu samburi
  • 1 ardei mic, portocaliu
  • 1-2 linguri maioneza din iaurt
  • cateva crengute de cimbru
  • 20 grame de branza (eu am folosit Gouda, dar se poate folosi orice branza galbena care se topeste)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu ton si branza in stil Provencal:

Se ung feliile de paine cu ulei de masline si se presara cu putina sare. Se aseaza intr-o tava netapetata cu hartie de copt si se prajesc pe ambele parti, la 200 de grade, 2-4 minute, pana devin crocante.

Intre timp, se toaca caperele, dar nu foarte marunt, la fel ca si maslinele, carora le-au fost indepartati samburii, ceapa verde, ardeiul galben si se amesteca cu maioneza,sare si piper. Se rupe tonul in bucati mai mici si daca a fost conservat in apa se mai adauga si putin ulei de masline de buna calitate. 

Se feliaza branza in felii cat mai subtiri.

Pe trei dintre felii se aseaza branza, iar pe restul, compozitia cu ton. Se aseaza inapoi in tava si se gatesc pana cand branza s-a topit. 

Cu grija, se aseaza feliile de paine cu branza peste cele cu ton si se consuma imediat cu vin alb sec, rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu ton si branza in stil Provencal" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bunica 1

09.07.2016, 17:00

Tare bun ce-ai făcut acolo!

Gherca Daniela 1

09.07.2016, 21:52

Rahela Velicu 1

10.07.2016, 01:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sandvis minunat