Sandvis cu vinete rumenite

de Valclaudia in Sandvisuri, 19 Oct 2012 | 2620 vizualizari

 

fiind vineri seara, adica maine n-avem scoala sau servici, am preparat pentru familion niste sandvisuri pe care sa le savuram fara probleme impreuna cu un irezistibil sos de usturoi cu smantana

 

INGREDIENTE

  • Pentru sos:
  • 4-5 catei de usturoi
  • 4-5 frunze de patrunjel;
  • un praf de sare
  • 3 linguri de smantana
  • Pentru sandvis:
  • paine neagra
  • crema de branza tartinabila "ceva fin" Delaco
  • felii de vinete rumenite in ulei
  • o rosie feliata
  • ardei taiat cubulete pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu vinete rumenite:

Am feliat si sarat vanata. Dupa ce s-a scurs apa din ea, am rumenit-o in ulei incins.

Sosul de usturoi nu este altceva decat un banal mujdei, imbunatatit cu verdeata (patrunjel) si smantana.

Odata ce-am terminat cu cele mai sus descrise, restul a fost simplu.

Am uns painea cu crema de la Delaco (apropo, e cea mai buna crema pe care am gustat-o vreodata!) si am decorat sandvisul dupa bunul plac.

.... Simtiti miros de usturoi? Va astept la o portie....  ;))

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu vinete rumenite" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Croque madame (sendvis la cuptor)