Sandvis indragostit

de Andra_Constantinescu in Sandvisuri, 2 Apr 2016 | 292 vizualizari

 

Cu sandvisul acesta am participat la un concurs si l-am si castigat :)

 

INGREDIENTE

  • doua felii de paine toast integrala;
  • trei felii de salam sandvis toast;
  • doua felii de branza topita cu cascaval;
  • o rosie;
  • doua frunze de salata verde;
  • 50 g de cascaval;
  • o maslina neagra.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis indragostit:

Peste o felie de paine se adauga o felie de salam, o felie de branza topita, o felie de rosie taiata pe rotund (dupa ce rosia a fost spalata), o felie de salam si in, final, cealalta felie de paine.

Se spala frunzele de salata si se aseaza pe o farfurie, apoi se pune sandvisul in mijloc. Cu ajutorul unui dui se decupeaza ochii din felia de branza topita, iar din maslina, irisul. Se fac gauri, tot cu ajutorul duiului, in cerculetele de branza pentru a putea fixa cerculetele de maslina si se aseaza ochii pe sandvis. 

Dintr-un colt de la o felie de salam se decupeaza nasul si se pune apoi pe sandvis.

Dintr-o felie de rosie se decupeaza gura si se pune pe sandvis.

Cascavalul se da pe razatoarea cea mare si se formeaza parul si sprancenele din el. Parul se aseaza intai pe sandvis, apoi langa el.

Din rosia ramasa se decupeaza 3 inimioare cu ajutorul unei forme pentru fursecuri, iar cu ajutorul unui cutit se mai decupeaza o inima foarte mica.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Sandvis indragostit-0
Sandvis indragostit-1
Sandvis indragostit-2
Sandvis indragostit-3
Sandvis indragostit-4
Sandvis indragostit-5
Sandvis indragostit-6
Sandvis indragostit-7
Sandvis indragostit-8
Sandvis indragostit-9
Sandvis indragostit-10

COMENTARII (18)

Andra_Constantinescu 1

03.04.2016, 09:16

Multumesc mult, dragilor!

Panacris 1

03.04.2016, 19:01

Felicitari!

Camelya 1

04.04.2016, 15:12

Ce dragalas!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04