Sandvis Legendary Tweet

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 28 Iun 2015 | 510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 bagheta frantuzeasca din faina integrala
  • 1 lingura maioneza degresata
  • cateva frunze de salata
  • cateva rondele de Jalapeno
  • 3 rondele de ceapa (Onion Rings- eu le-am cumparat de la Lidl)
  • 100 grame carne de pui fiarta
  • 1 ou
  • 1 felie de branza Gouda afumata
  • Sriracha (sos picant)- optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis Legendary Tweet:

Se prajeste oul in putin ulei astfel incat galbenusul sa ramana moale. 

Se gatesc inelele de ceapa conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se taie bagheta longitudinal si se unge cu maioneza. Se aseaza frunzele de salata, apoi oul, branza, carnea de pui, jalapeno, inelele de ceapa si Sriracha. Se acopera cu cealalata jumatate de bagheta si se consuma imediat. 

 

COMENTARII (5)

Valclaudia 1

28.06.2015, 16:59

apetisant

Alexandra Burz 1

28.06.2015, 18:15

pfff ce pofta mi-ai facut )

Gicuta69 1

28.06.2015, 21:36

Bun de luat la pachet!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21