Sandvis pentru Ziua Tatalui cu branza Gouda, ou si bacon

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 19 Iun 2016 | 2640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 3 fasii bacon de buna calitate
  • 1 ou mare
  • 30 grame branza Gouda
  • unt
  • maioneza din iaurt
  • sare, piper, fulgi de chili
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis pentru Ziua Tatalui cu branza Gouda, ou si bacon:

Se prajesc feliile de bacon, intr-o tigaie fara ulei, la foc mediu, pana devin crocante. Se scot pe un prosop de hartie.

Se ung feliile de paine cu unt pe una din parti. Se cealalta parte se ung cu maioneza. Se aseaza 1/2 din cantitatea de branza Gouda rasa pe una dintre felii, pe partea unsa cu maioneza, apoi se adauga feliile de bacon si restul de branza. Se inchide sandvisul cu felia de paine ramasa, cu partea unsa cu unt spre exterior. 

Se incalzeste o tigaie la foc mediu si se prajeste sandvisul pana devine auriu si crocant. Se transfera pe un tocator. 

Cu ajutorului unui disc se taie o parte din sandvis, ca in foto. Se adauga sandvisul inapoi in tigaia si se sparge oul in gaura din sandvis. Se presara sare, piper si fulgi de chili si se acopera tigaia cu un capac. 

Se prajeste pana cand oul este gatit dupa preferinte. 

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis pentru Ziua Tatalui cu branza Gouda, ou si bacon" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

AndrutzaP 1

20.06.2016, 10:23

Bun

CameliaR 1

20.06.2016, 11:25

diaconta 1

20.06.2016, 18:49

ce frumos arata farfuria ta sau a ....tatalui ))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis Gargarita