Sandvis "Sah"

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 27 Oct 2012 | 759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • crema de branza cu smantana Delaco
  • 1 felie de paine
  • 1 feliuta de parizel
  • 4 rondele de morcov murat
  • ardei gras rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Sah":

Decupam felia de paine fie dreptunghiulara, fie patrata.

O ungem apoi cu crema de branza.

Feliuta de parizel o taiem in patratele mici.

Ardeiul si rondelele de morcov le decupam in ceculete mici.

Peste felia de paine cu crema de branza asezam patratelele de parizel (patratica, spatiu gol si tot asa pana terminam).

Peste parizel asezam alternativ cerculete de culoare rosie si portocalie.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sandvis "Sah" 184861
retete culinare - Sandvis "Sah" 184862

COMENTARII (26)

Corinuta 1

27.10.2012, 23:06

adry88 1

28.10.2012, 10:14

grozav

Cris2711 1

28.10.2012, 12:23

grozav

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D