Sandvis "Soricelul vesel"

de Andra_Constantinescu in Sandvisuri, 30 Sep 2015 | 712 vizualizari

 

He-he, astazi pentru "Pachetelul vesel" am facut un sandvis care i-a placut mult fetitei mele. Cred ca le-ar fi placut si la pisici :))

 

INGREDIENTE

  • doua felii de paine toast;
  • doua felii de salam sandvis toast;
  • doua felii de branza topita cu cascaval de la Delaco;
  • o frunza de salata verde;
  • o maslina neagra;
  • o jumatate de ou fiert tare;
  • putin morcov;
  • un firicel de marar.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Soricelul vesel":

Se asambleaza sandvisul: o felie de paine + o felie de salam + o felie de branza topita + frunza de salata verde. Dupa aceea, cu ajutorul unui dui pentru ornat, se decupeaza gaurele din a doua felie de branza topita. Aceasta se pune peste salata verde, iar deasupra se pune jumatatea de ou.

Din a doua felie de salam, tot cu ajutorul duiului, se decupeaza doua urechi. Se cresteaza oul cu un cutit cu lama subtire si se fixeaza urechile.

Se formeaza doi ochi mici din maslina, se cresteaza albusul si se fixeaza ochii.

Din morcov se formeaza nasul si gura si se asambleaza in albus.

Se pune mararul, pe post de mustati.

La final, se decupeaza o codita din salam, care se aseaza langa soricel.

Sandvisul se serveste si cu cealalta felie de paine.

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sandvis "Soricelul vesel" 403695
retete culinare - Sandvis "Soricelul vesel" 403696
retete culinare - Sandvis "Soricelul vesel" 403697
retete culinare - Sandvis "Soricelul vesel" 403698
retete culinare - Sandvis "Soricelul vesel" 403699
retete culinare - Sandvis "Soricelul vesel" 403700
retete culinare - Sandvis "Soricelul vesel" 403701
retete culinare - Sandvis "Soricelul vesel" 403702
retete culinare - Sandvis "Soricelul vesel" 403703

COMENTARII (25)

Andreea Caroline 1

01.10.2015, 18:46

Super tare !!!!!!!!!

Rocsi 1

01.10.2015, 21:06

Chit, chit

merisor 1

01.10.2015, 21:34

Suuuper!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: