Sandvis"Dobos"

de simona72 in Sandvisuri, 31 Oct 2013 | 733 vizualizari

 

De ce l-am numit asa??....cu ani in urma faceam un aperitiv care se numea "Dobos", exact ca si prajitura. Consta din felii de sunca, cascaval, taiate cat mai subtiri, unse fiecare cu crema de branza, se suprapuneau si se taiau dupa preferinte...

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • 3 felii de sunca de Praga
  • 3 felii de cascaval
  • 1/2 cutie de ceva fin de la Delaco
  • pt decor:
  • 1 ceapa rosie mica
  • 2 masline
  • feliute de gogosar
  • cateva bucati de miez de lapte de la Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis"Dobos":

Feliile de paine se ung cu branzica ceva fin. Peste una dintre felii se pune o felie de cascaval, se unge cu branzica, se pune o felie de sunca, se unge cu branzica si tot asa pana le terminam de asamblat. Taiem marginile cu un cutit bine ascutit. Deasupra punem cealalta felie de paine, o ungem si pe aceasta cu branzica, taiem ceapa julien si o punem pe ultima felie unsa, masline si bucatele de miez de lapte. Serviti cu feliute de gogosar. Pofta buna!!! 

 

TIPS-URI

1

puteti sa puneti mai multe felii suprapuse de cascaval si sunca

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sandvis"Dobos" 273785
retete culinare - Sandvis"Dobos" 273786
retete culinare - Sandvis"Dobos" 273787
retete culinare - Sandvis"Dobos" 273788
retete culinare - Sandvis"Dobos" 273789
retete culinare - Sandvis"Dobos" 273790
retete culinare - Sandvis"Dobos" 273791
retete culinare - Sandvis"Dobos" 273792
retete culinare - Sandvis"Dobos" 273793
retete culinare - Sandvis"Dobos" 273794
retete culinare - Sandvis"Dobos" 273795
retete culinare - Sandvis"Dobos" 273796
retete culinare - Sandvis"Dobos" 273797
retete culinare - Sandvis"Dobos" 273798

COMENTARII (16)

portiadelumina 1

31.10.2013, 15:50

Ai făcut mai multe, nu?

simona72 1

31.10.2013, 16:08

Da Padre, dar sau mancat!

Rocsi 1

31.10.2013, 19:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S