Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker

de Andra_Constantinescu in Sandvisuri, 25 Aug 2015 | 558 vizualizari

 

Am vrut sa ma joc putin cu sandvismakerul. A iesit ceva abur, dar n-am patit nimic pana la urma :D

 

INGREDIENTE

  • 13 g drojdie proaspata;
  • o lingurita zahar;
  • 125 ml lapte cald;
  • circa 160 g faina;
  • sare;
  • o lingura ulei;
  • 6 cremwusti de pui;
  • unt pentru uns plita sandvismakerului.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker:

Se dilueaza drojdia cu o lingurita de zahar. Se adauga laptele, se cerna faina peste el si se adauga sarea. Se framanta coca, la final adaugand  o lingura de ulei, se formeaza o bila, apoi se lasa sa creasca, acoperita cu un prosop, la loc cald.

Se fierb cremwustii si li se indeparteaza membrana.

Se unge cu unt plita aparatului de facut sandvisuri. Se ia un sfert din coca si se intinde pe plita. Se aseaza cremwustii taiati pe jumatate, pe lungime, apoi se intinde o foaie dintr-un alt sfert de coca si se pune peste cremwusti, lipind bine capetele de aluat. Se inchide usa de la aparat si se conecteaza la priza. Se verifica daca sandvisul este gata atunci cand lumina verde este aprinsa. Se procedeaza la fel si cu celalalt sandvis.

Se pot servi cu ketchup sau mustar. 

 

RETETA IN IMAGINI

Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker-0
Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker-1
Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker-2
Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker-3
Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker-4
Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker-5
Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker-6
Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker-7
Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker-8
Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker-9

COMENTARII (16)

Andra_Constantinescu 1

25.08.2015, 16:32

Va pe toti!

Rocsi 1

25.08.2015, 21:42

Andra_Constantinescu 1

26.08.2015, 07:51

Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41