Sandwich cu bacon

de Meea in Sandvisuri, 9 Oct 2019 | 3048 vizualizari

 

Ah, ce-mi place să ies în oraș și să bag de vină mâncării! Ahm, stai, scuze, nu asta trebuia să scriu, trebuia să bag de vină în altă parte... deci, ce îmi place să ies în oraș și să descopăr tot felul de mâncăruri interesante pe care să le încerc și acasă! Îmi place să mă provoc singură și să nu ma uit pe lista de ingrediente, doar să văd cum arată și să gust și apoi să încerc să fac eu acasă. Ar fi mai simplu să cer direct rețeta sau sa văd exact ce se pune în mâncare, dar mie îmi place viața mai palpitantă ha! Nu știu sigur dacă am reușit să prind toată ideea, dar acest sandwich cu bacon a ieșit o nebunie curată! Combinația dintre pâine prăjită cu ou (apropo, tu ești de-al meu și mănânci pâinea prăjită cu ou și apoi pui zahăr pe deasupra, nu?) și bacon prăjit este absolut delicioasă. Am mai și pus muuult cașcaval, să fie situația mai light ha. Este ceva ușor de făcut, sățios și care îți lasă gura apă, nu?

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de pâine
  • 2 ouă
  • sare, piper, chilli, cimbru
  • 100 g bacon
  • câteva ciuperci Champignon
  • cașcaval
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu bacon:

Batem ouăle și le condimentăm. Tăiem feliile de pâine pe jumătate. Înmuiem pâinea în ouă și apoi punem feliile de pâine la prăjit.Prăjim baconul.

Peste prima felie de pâine vom pune cașcaval ras, bacon, cașcaval ras și ciuperci tăiate felii. La sfârșit eu am mai pus și câteva felii subțiri de cașcaval.Pe o foaie de copt neunsă punem sandwich-urile la cuptor, la foc mare, până când cașcavalul s-a topit.

Servim sandwich-urile simple sau alături de o porție de cartofi!

TIPS-URI

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri la tigaie cu preparate din carne