Sandwich cu legume la grătar

de articook in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2010 | 4568 vizualizari

 

Cel mai bun si consistent mic dejun are legume, sunca si mozzarella. Se potriveste la masa de dimineata. Fiind foarte consistent va asigur ca urmatoarea masa va fi cu mult dupa ora pranzului. Se poate pune si la pachet, impachetat strans in hartie.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mici
  • 1 vanata mica
  • 4 felii de sunca
  • patrunjel maruntit
  • mozzarella
  • ulei de masline
  • paine ciabatta
  • sare si piper negru proaspat macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu legume la grătar:

Cantitatile sunt pentru 2 portii.

Se curata dovleceii si vineta, dupa care se feliaza subtire. Intr-o tigaie pentru gratar se pune putin ulei de masline iar pe rand, legumele feliate. Cand deja s-au rumenit pe o parte se intorc si pe cealalta. Dupa ce sunt gata puneti-le pe o farfurie si presarati sare si piper negru proaspat macinat. Cel mai bun este cu paine ciabatta, dar se poate folosi si o franzela simpla. Se taie pe la mijloc si se pun legumele, cateva bucati de mozzarela si 2 felii de sunca. Presarati patrunjel din plin, si incheiati cu inca un strat de legume, dupa care se pune cealalta jumatate de paine peste si se apasa putin pentru ca legumele sa intre in paine. Se poate servi imediat, cald, sau rece, pus la pachet.

Gasesti mai multe retete pe blogul meu personal: http://foodandproducts-ro.blogspot.com/p/x.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu legume la grătar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

16.06.2010, 13:54

super idee

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 15:46

foarte interesant

Panacris 1

29.08.2015, 15:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu galusti