Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Astăzi am decis să fac un mic dejun rapid, gustos și hrănitor, să-mi dea energie pentru toată ziua.
Guacamole
Guacamole
- Rețeta originală este și cu roșie, însă am preferat să folosesc roșia întreagă la sandwich, așa că în guacamole nu am mai folosit;
- Curățați și pisați avocado, amestecând bine cu sarea și cu zeama de lămâie;
- Adăugați pătrunjelul și ceapa tocate și cățelul de usturoi zdrobit;
- Potriviți de sare și amestecați până este omogen;
Sandwich
- Tăiați chifla și așezați feliile de prosciutto;
- Apoi adăugați felie de roșie proaspătă;
- Adăugați guacamole;
- Acum posati oul și îl adăugați peste sandwich;
- Pentru a poșa oul: puneți la fiert 2l de apă cu 80 ml oțet, când aproape să fiarbă, adăugați oul cu o mică gaură la bază; lăsați-l în apă 10 secunde, apoi scoateți și îl spargeți în apa care fierbe; lăsați la fiert pentru 4 minute, apoi transferați oul în apă rece;
- Așezați-l peste sandwich și asezonati cu oregano;
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult