Sandwich cu sfecla rosie si telemea

de aziz in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2012 | 3785 vizualizari

 

Nu stiu daca v-am mai spus cat de mult imi place sfecla rosie...... asa se face ca cel putin o data pe saptamana o am in program :))De data aceasta este in sandwich si nu oricum ci prajita ....

 

INGREDIENTE

  • o sfecla rosie mare
  • branza sarata sau feta
  • ceva boabe de rodie
  • o mana faina de porumb
  • ulei pentru prajit 
  • paine neagra cu seminte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu sfecla rosie si telemea:

Mai intai punem sfecla invelita in folie de aluminium la cuptor. Eu pun temperatura maxima si in 30-40 minute treaba-i gata :)) Booon ...curatam  sfecla, uleiul il incingem in tigaie, taiem felii de sfecla le dam prin faina de porumb amestecata cu un picut de sare si punem la prajit. Cand scoatem feliile nu este neaparat sa le punem pe hartie absorbanta, punem intr-o caserola cu capac si taiem peste ele un catel de usturoi, punem capacul si lasam 10 minute. Apoi taiem felii de feta asezam frumos pe paine adaugam bobite de rodie si sfecla. Si rasfatul poate sa inceapa ......:))v-am convins?!!..:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu sfecla rosie si telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

MIUTA 1

10.02.2012, 11:01

Arata tare bine,imi placeeeee

jolygina 1

10.02.2012, 15:05

aziz 1

10.02.2012, 16:43

multumesc de vizita tuturor,o zi frumoasa va doresc!!!!!!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua coapte