Sandwich cu sos de prune și somon fume

de Rita Ilies in Sandvisuri, 26 Sep 2015 | 2466 vizualizari

 

Maratonul sandwich-urilor continuă! :)
Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem, mai interesante, astfel că pentru pachețelul vesel de azi v-am pregătit un sandwich inedit apelând la o combinație foarte interesantă de gusturi.
De știut este faptul că acest sos de prune se poate asocia la fel de bine cu carne de rață sau gâscă. Este un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • o chiflă simplă
  • câteva felii de somon fume
  • o frunză de salată ”lollo rossa”
  • branză gruyere
  • câteva rondele de ceapă verde
  • ulei de măsline
  • 3-4 prune din compot+două linguri cu sirop
  • un strop de miere
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu sos de prune și somon fume:

   Am început cu sosul de prune care se prepară extrem de simplu. Am așezat rondelele de ceapă într-o crăticioară împreună cu puțin ulei de măsline. Am adăugat mierea și le-am lăsat să se caramelizeze ușor. Peste acestea am adăugat prunele și siropul și am redus sosul până când a căpătat consistența dorită. L-am dat de-o parte și am pregătit restul ingredientelor pentru sandwich.

   Am tăiat chifla în două jumătăți. Pe prima jumătate am așezat sosul, apoi somonul, brânza și salata Lollo.

   Mmmm... Am savurat fiecare îmbucătură! 

TIPS-URI

1

Puteți folosi și prune proaspete pentru a pregăti sosul. Eu am folosit fructele din compot pentru că timpul de preparare scade la jumătate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu sos de prune și somon fume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu snitel din piept de pui