Sandwich cu sos pesto si germeni de praz

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Sandvisuri, 20 Ian 2013 | 5324 vizualizari

 

Un mic dejun delicios cu ingrediente alese si cel putin interesante intr-un sandwich cu paine integrala cu ierburi, cu sos pesto, crema branza Almette, pancetta si germeni de praz. O cafea cu lapte si sucul proaspat de portocale nelipsit si poti incepe o zi cu zambetul pe buze, savurand un sandwich autentic, bogat si satios. Poti adauga ingrediente dupa bunul plac, iar timpul de pregatire este foarte scurt.

Stiati ca ... Semintele de dovleac au rolul de a ingrosa mancarea si de a ii da o aroma de nuci sau alune.
In majoritatea tarilor europene dovleacul este vegetala populara, dar este crescut in special pentru ulei. Uleiul provenit din semintele de dovleac este folosit in salate cu frunze de salata, usturoi pisat, otet si sare si pentru a aromatiza diverse mancaruri. Exista variante de salate care contin carne de vita fiarta, fasole, cartofi, rosii, ceapa si usturoi. Mai este folosit si la prepararea painii sau branzeturilor aromate. O regula importanta a bucatarilor spune ca daca o mancare este asezonata cu seminte de dovleac, atunci aroma sa este imbunatatita de adaugarea unei mici cantitati de ulei din seminte de dovleac. Sursa: [Seminte de dovleac].

 

INGREDIENTE

  • 2 baghete cu ierburi;
  • 4-5 lingurite de sos pesto;
  • crema branza Almette;
  • 6 felii pancetta;
  • germeni de praz (sau de grau);
  • 4 felii subtiri de cascaval.
  • Optional: seminte de dovleac.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu sos pesto si germeni de praz:

Mod de pregatire:
Sectionati painea din lateral dar fara sa o desprindeti de tot. Ungeti felia inferioara cu sos pesto si cea superioara cu crema de branza Almette. Asezati feliile de pancetta, apoi cele de cascaval si la final presarati cu germeni de praz sau cu germeni de grau. Daca va incumetati, puteti amesteca crema de branza cu seminte de dovleac sau cu seminte de susan. Se pot adauga si felii de castravete proaspat.

TIPS-URI

1

Serviti cu o cafea buna si suc de portocale

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu sos pesto si germeni de praz" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sandvisuri cu vinete