Sandwich din cartofi

de Meea in Sandvisuri, 30 Iul 2020 | 2506 vizualizari

 

Nu mănânci sandwich, pentru că nu mănânci pâine? Păi las` că am eu grijă de tine și îți arăt cum să faci un sandwich din cartofi. Adică în loc de felii de pâine, vei face cartofi cu morcovi la cuptor. Sună puțin ciudat, dar data viitoare iar va trebui să fac mai multe porții, n-au mai ajuns 6.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 5 ouă
  • leuștean, cimbru, sare, piper
  • felii de mușchi file (sau orice șuncă)
  • mozzarella
  • pastă de tomate
  • pastă de ardei iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich din cartofi:

     Curățăm cartofii și morcovii de coajă și îi dăm pe răzătoare. Prima dată dăm pe răzătoare cartofii ca să îi scurgem de apă, apoi morcovii.

     Tocam ceapa mărunt și o adăugăm peste legume.

      Separat, batem ouăle împreuna cu leuștean, cimbru, sare și piper.

      Punem ouăle peste legume și amestecăm. Peste hârtia de copt vom întine amestecul de legume într-un strat subțire (eu am folosit tava de la cuptor). Aplatizăm ușor și dăm tava la cuptorul preîncălzit pentru aprox. 25-30 min. Răsturnăm tava pe un suport mai mare pentru a putea dezlipi hârtia de copt de pe cartofi mai ușor. Porționăm cartofii în 12 bucăți.

     Ungem 6 bucăți cu pastă de tomate amestecată cu pastă de ardei iute, punem o felie sau două de mușchi file și acoperim fiecare bucată cu perechea ei. Punem mozzarella deasupra și mai lăsăm sandwich-urile la cuptor pentru 20-25 min sau până când se topește cașcavalul.  

      Se servesc atât calde cât și reci!

TIPS-URI

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich din cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ketchup si sunca