Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pentru ca tot este zi de post, iar snitelele din soia imi faceau cu ochiul zilele trecute in magazin am pregatit aceste mici gustari..
-snitelele se pun la fiert in apa cu sare pentru aproximativ 15 minute
-se scot din apa si se pun la scurs ,putem apasa usor cu degetele pentru a elimina mai usor surplusul de apa
-se ung pe ambele parti cu mustar ,se sareaza si pipereaza dupa gust,
-se trec prin amestecul de faina si pesmet si se prajesc in baie de ulei pe ambele parti
-se scot pe un servet de hartie
--chifla se taie in doua se asaaza snitelul felii de castravete ,ardei si rosie,felii de cascaval vegetal,se pune capacul si ...se devoreaza cat inca mai este cald!
Pofta buna!!
-
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult