Sandwich-ul pofticiosului

de Rita Ilies in Aperitive / Garnituri, 25 Sep 2015 | 3338 vizualizari

 

Nu vă e dor de-un PACHEȚEL VESEL? :)
Când eram la școală, nu era zi să plec de-acasă fără pachețelul cu mâncare și fără sticla cu ceai. Mama îmi pregătea zilnic merindea cu mare drag. Îmi aduc cu nostalgie aminte de-acele vremuri.
Azi, în cel mai bun caz, copiii merg la școală cu bani de buzunar.
Ei bine, m-am gândit, ca-n perioada următoare, să vin cu câteva idei de sandwich-uri adaptate zilelor noastre, chiar dacă le veți pregăti pentru micul dejun alături de cei dragi sau pentru o scurtă escapadă la munte.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru o porție:
  • o chiflă
  • puțin unt
  • o frunză de salată
  • câteva rondele de ridichi
  • sos de ciuperci (opțional)
  • 3 felii de salam cu mucegai nobil
  • 3 felii de cașcaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich-ul pofticiosului:

   Am pregătit prima oară sosul de ciuperci. Este foarte ușor de realizat și e nevoie doar de trei ingrediente: unt, ciuperci și smântână dulce. Am ras două ciuperci într-o crăticioară, am adăugat untul și le-am tras ușor la tigaie. Când apa pe care acestea o lasă se evaporă am adăugat o lingură cu smântână dulce amestecând continuu. Am mutat sosul într-un alt vas pentru a se răci și m-am apucat de sandwich.

   Am tăiat chifla în două și am întins puțin unt pe fiecare jumătate. Am așezat frunza de salată, cașcavalul, apoi sosul de ciuperci. 

   Am continuat apoi cu salamul și rondelele de ridichi. 

   Desigur, voi puteți să le așezați în orice ordine doriți. Am încheiat cu cealaltă jumătate a sandwich-ului așezată toate ingredientele. :)

   Sper că v-a plăcut sugestia mea de azi. Eu l-am savurat cu mare poftă. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich-ul pofticiosului" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu branza si chimen