Sandwich-uri calde

de merisor in Sandvisuri, 24 Iun 2013 | 3472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 14 felii paine toast cu secara
  • 14 felii cascaval Delaco afumat
  • 7 felii sunca presata de pui
  • 7 felii rosii
  • 2 oua
  • 3 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • 25 gr unt
Portii: 7
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich-uri calde:

Mai intai ungem o tava cu unt si asezam felii de paine, mie mi-au incaput 6 intregi si 2 jumatati.

Batem cele doua oua cu 2 linguri de lapte  putina sare si piper si ungem feliile de paine cu ajutorul unei pensule.

Asezam peste ele felii de cascaval, felii de sunca presata si din nou cascaval.

Punem restul feliilor de paine deasupra si turnam peste ele oul batut.

Asezam cate o felie de rosie si dam la cuptor pentru 15 minute la 180 grade, pana prind o crusta.

Servim la micul dejun alaturi de lapte, ceai sau simple.

 

RETETA IN IMAGINI

Sandwich-uri calde-0
Sandwich-uri calde-1
Sandwich-uri calde-2
Sandwich-uri calde-3
Sandwich-uri calde-4
Sandwich-uri calde-5
Sandwich-uri calde-6
Sandwich-uri calde-7
Sandwich-uri calde-8
Sandwich-uri calde-9

COMENTARII (30)

iri_iri 1

24.06.2013, 16:38

unul vreau si eu

merisor 1

24.06.2013, 17:28

Iri, sigur, cum sa nu!

babi5 1

25.06.2013, 20:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20