Sandwich-uri calde-reci

de aziz in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2011 | 3167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei verzi mici
  • brinza feta sau perlute in smantana(asta am fol eu)
  • felii de pastrama
  • si humus
  • sare piper
  • un catel doi de usturoi feliati
  • piine felii prajita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich-uri calde-reci:

punem putin ulei intr-o tigaie adaugam dovleceii feliati pe care ii saram si piperam.cind prind culoare aurie ii scoatem intr-un castronel in care am feliat usturoiul si ii lasam un minut pina iau aroma .prajim piinea la toaster punem perlutele si dovleceii. o alta varianta felie de piine prajita cu putin humus si pastrama (eu am prajit pastrama pe teflon fara ulei inainte)+felii de dovleac.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sandwich-uri calde-reci 79298
retete culinare - Sandwich-uri calde-reci 79299
retete culinare - Sandwich-uri calde-reci 79300
retete culinare - Sandwich-uri calde-reci 79301
retete culinare - Sandwich-uri calde-reci 79302

COMENTARII (19)

corina241 1

20.01.2011, 19:39

asa aburinde

MIUTA 1

20.01.2011, 19:44

super

aziz 1

21.01.2011, 09:10

cris ,corina, miuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55