Sandwich-uri de legume (cartofi dulci, gulii si dovelecei) sos de iaurt cu castraveti si flori de tei

de Bucataras Diana in Sandvisuri, 21 Iun 2019 | 1748 vizualizari

 

Am pregatit aceste sandwichuri pentru un concurs, la o revista. Chiar au fost bune. Merita incercate. :)

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof dulce,
  • 1 gulie,
  • 1 dovlecel,
  • 2 rosii,
  • 2 castraveti,
  • 3 fire ceapa verde,
  • 100 g iaurt grecesc,
  • 50g masline negre si verzi fara samburi,
  • flori de tei,
  • sare,
  • oregano,
  • ulei de masline cu usturoi.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich-uri de legume (cartofi dulci, gulii si dovelecei) sos de iaurt cu castraveti si flori de tei:

Curatam cartoful, gulia si dovlecelul si le taiem in felii rotunde.Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam feliile de legume, le stropim cu ulei de masline cu usturoi si cu putina sare si le dam la cuptorul preinacalzit la 200 grade pentru circa 15 minute, pana se rumenesc usor. Intre timp pregatim un sos astfel: tocam marunt castravetii, maslinele si ceapa verde, apoi le amestecam cu iaurt, sare si oregano. Feliem rosiile si pregatim sandwich-urile. Pe o felie de cartof asezam o felie de rosie, ungem cu sosul de iaurt, presaram cu flori de tei. Procedam la fel cu feliile de guile si dovlecel. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich-uri de legume (cartofi dulci, gulii si dovelecei) sos de iaurt cu castraveti si flori de tei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

24.06.2019, 23:35

Retetele tale sunt mereu deosebite Diana!

Bucataras Diana 1

25.06.2019, 05:26

Multumesc tuturor pentru aprecieri.😘

Bucataras Diana 1

25.06.2019, 08:17

Ruxi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mini Sandwich-uri inimioara