Sandwici cald cu cremvusti si Provaleta la slow cooker Crock Pot

de mihaelar63 in Slow Cooker, 31 Oct 2020 | 1736 vizualizari

 

 Curiozitatea mi-a dat ghes sa incerc sa prepar sandwici cald la slow Cooker. Sunt incantata din nou de ce se poate realiza cu acest aparat . Chiflele au crescut in volum si s-au facut si mai pufoase , cremuvusti  au crescut , s-au infoiat si au capatat un gust foarte bun . Branza s-a topit si se intindea frumos . Cu siguranta ca voi mai repeta prepararea de sendviciuri calde la Crock Pot .

 

INGREDIENTE

  • 6 buc cremvusti- -initial am pus 4 apoi am mai adaugat doi vazand ca suprafata chiflei permite.
  • 4 felii branza italiana afumata Provaleta
  • 2 chifle
  • 2 lingurite mustar frantuzesc bobite
  • 2 lingurite hrean razuit in otet
  • 1 lingurita unt moale
  • Castraveti murati
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwici cald cu cremvusti si Provaleta la slow cooker Crock Pot:

  1. Chiflele se taie in doua .
  2. Pe fiecare chifla se unge pe o parte cu mustar , iar pe ceialalata cu hrean razuit .
  3. Se distribuie in mod egal cremvustii si branza .
  4. Se aseaza cealalta parte deasupra .
  5. Ungeti chiflele pe deasupra cu unt moale .
  6. Se aseaza in slow cooker sandvisurile , se pune capac si se lasa la cald timp de 40 minute pe functia High .
  7. Serviti sandvisurile cu muraturile preferate .

       Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Sotul nu a observat ca i-am preparat sandvisuri si ca il asteptau la cald cand s-a trezit . Si-a fiert cremvusti dar gustul lor era cu totul diferit si nu atat de buni ca ai mei pregatiti slow.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwici cald cu cremvusti si Provaleta la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu sos teriyaki la slow cooker Crock Pot - Reteta-Video