Sandwis din piept de pui la cuptor

de reisnaor_2006 in Pui, 3 Dec 2015 | 4280 vizualizari

 

O delicatete la ceas de seara pentru micuta mea care vrea altceva de mancare decat este.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui potrivit
  • 50 gr de unt
  • 150 gr de cascaval
  • 150 gr de sunca
  • 1ardei kapia rosu
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwis din piept de pui la cuptor:

             Pieptul de pui l-am spalat si curatat.L-am taiat felii subtiri ca pentru snitele si le-am batut bine.Mi-au iesit 8 bucati de snitele.Intr-un vas de yena am pus 2 bucati de snitele unul langa altul,feliute taiate de cascaval,felii de sunca si felii de ardei kapia.Am pus capac alte doua snitele si am continuat la fel cu compozitia pana ultimul rand a ramas doua snitele.Peste ele am pus cascaval ras,unt ras si am presarat oregano.

              Am dat vasul la cuptor la 200 de grade pana s-a rumenit deasupra.Pofta buna.

TIPS-URI

1

compozitia poate fii variata dupa preferinta fiecaruia.

2

untul poate fii inlocuit cu uleiul de masline.

3

snitelele trebuie sa fie subtiri ptr ca sa nu ramana crude la mijloc.

4

putem servi alaturi de ce garnitura dorim,piure de cartofi,de legume sau orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwis din piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

miki_a 1

05.12.2015, 05:29

Felicitari pentru varianta de gatire aleasa!

reisnaor_2006 1

05.12.2015, 10:16

multumesc

mihaelar63 1

11.01.2016, 12:42

Ce nu faci tu pentru printesuca

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Carne de gaina cu piure si sos de visine