Sandwish cu crema de branza si sunca presata

de Sim0na in Sandvisuri, 19 Oct 2012 | 1051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata chifla
  • 1 felie sunca presata
  • crema de branza cu smantana de la Delaco
  • 1/2 fir de ceapa verde
  • cateva fire patrunjel verde
  • 1 lingurita peltea de ardei iute (sau ketchup picant)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwish cu crema de branza si sunca presata:

Chifla am taiat-o pe jumatate si am uns fiecare bucata cu crema de branza. Pe una dintre bucati am pus rondele de ceapa verde, iar pe cealalta patrunjel tocat marunt. Peste ceapa verde am pus felia de sunca presata taiata in doua. Am intins si pasta de ardei iute, am ansamblat sandwish-ul si... barbatu a papat cu mare pofta!!

Cu poftele omului nu te joci, iar pentru mine era cam tarziu :)

 

RETETA IN IMAGINI

Sandwish cu crema de branza si sunca presata-0
Sandwish cu crema de branza si sunca presata-1
Sandwish cu crema de branza si sunca presata-2
Sandwish cu crema de branza si sunca presata-3
Sandwish cu crema de branza si sunca presata-4

COMENTARII (12)

laura_n 1

20.10.2012, 11:34

musc si eu din asta

alinutzika 1

20.10.2012, 11:50

taaare bun!

Lau 1

20.10.2012, 14:13

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04