SANGRIA

de ionix in Bauturi, 5 Ian 2010 | 3955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l vin rosu demidulce foarte aromat
  • sucul de la 3 postocale
  • sucul de la o lamaie
  • sucul de la un grapefruit
  • 2 portocale
  • o piersica mare
  • 2 pere
  • o lamaie
  • 3-4 linguri cu zahar
  • 1 baton scortisioara
  • 100 ml whiskey (eu am folosit Jack Daniel's)
  • 500 ml apa minerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SANGRIA:

 

Intr-un vas mare se amesteca vinul cu sucul de portocale, cu sucul de lamaie, cu sucul de grapefruit, cu batonul de scortisoara si zaharul. Apoi se adauga si whiskeyul si se amesteca bine. 

Portocalele si lamaia se spala bine si se taie feliute peste amestecul format. 

Piersica si para se curata de coaja si se taie feliute deasupra.

Se lasa la loc rece circa 24 de ore. 

Cand doriti sa beti sangria puneti intr-un pahar 3/4 din compozitia formata(sangria) si 1/4 apa minerala.

Se bea rece cu niste cuburi de gheata. 

 

Enjoy it! 

 

 

 

TIPS-URI

1

atentie freshul de sucuri trebuie sa fie fara pulpa de fructe

2

puneti apa minerala direct in paharul din care beti, nu inainte.

RETETA IN IMAGINI

SANGRIA-0
SANGRIA-1
SANGRIA-2
SANGRIA-3
SANGRIA-4
SANGRIA-5

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04