Saorma

de marieta in Pui, 5 Sep 2011 | 10584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru lipii
  • 200 ml apa,
  • o lingurita sare,
  • o lingurita si jumatate bicarbonat de sodiu,
  • 6 linguri de ulei,
  • faina cat cuprinde.
  • pentru umplutura
  • o jumatate de piept de pui taiat fasii lungi si prajit,
  • cartofi prajiti -  din 2 cartofi,
  • 2 linguri de maioneza,
  • salata de varza,
  • 2 rosii taiate felii,
  • ketchup dulce.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saorma:

cum se fac lipiile:

din ingrediente se framanta un aluat bun de intins si se imparte in 4 parti egale.

se intind pe rand cu sucitorul si se coc in tigaie la foc potrivit,fara grasime.

cand sunt toate gata se umple dupa plac cu ketchup,maioneza cartofi prajiti, carne si salata.

eu le-am impachetat apoi le-am infasurat in folie de plastic alimentara.

au fost bune!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saorma" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (11)

anomisana 1

05.09.2011, 17:06

ma primiti si pe mine?

marieta 1

06.09.2011, 00:51

cine vrea poate servi cu incredere!!!!!!!!!!!!pozele nu ies bine dar eu ma bucur ca pot face si asa.sunt pasionata de bucatarie cu adevarat,poate vreodata voi avea si eu poze frumoase.asta e!!!nu le poti avea pe toate!!

marcela1979 1

06.09.2011, 07:30

foarte buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui