Saramura de crap

de mihaelar63 in Crap / Caras, 27 Iun 2010 | 5254 vizualizari

 

Saptamana trecuta am servit la un restaurant saramura de crap . Cum nu am bucatarisit niciodata asa ceva si am ,, gasit '' crap oglinda mi-am indeplinit aceasta dorinta mai veche !!!! Fara falsa modestie , sustin ca saramura mea a iesit de 10 ori mai buna decat oricare alta , barbatu-mio repeta intruna ,, ce buna e '' .!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 crap oglinda proaspat [ 1.5kg]
  • ulei
  • sare [ de mare grunjuroasa ]
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 4 ardei iuti
  • 4 catei usturoi
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 ceapa rosie
  • 1 l supa legume
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de crap:

  1. pestele se curata , se portioneaza, se sareaza, se unge cu putin ulei si se prajeste pe gril pana prinde crusta si o frumoasa culoare aurie l [langa el coaceti si rosiile si ardeii ]
  2. supa de legume se infierbanta si se pune in ea usturoiul pisat sare, otet dupa gust , ceapa rosie curatata si  taiata feliute , verdeturile tocate;,rosiile, ardeii copti se decojesc si se taie cuburi adaugandu-se de asemenea la saramura .
  3. pestele se pune in  compozitia de mai sus  sa se imbibe cu  aromele saramurii.

TIPS-URI

1

ardeiul iute copt , l-am curatat de seminte [ sa nu iasa saramura prea iute ]

2

serviti cu mamaliguta calda .

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

27.06.2010, 23:36

bucataras , nu am mai avut timp , am servit imediat
laly, si tie iti teleportez o bucata

Bunica 1

30.06.2010, 21:56

Ai mai avut 2 bucati si le-ai dat pana sa vin eu. Ti s-a intamplat prima oara sa-ti iasa preparatul tau mai bun ca la restaurant ? Pentru ei doar gustul conteaza, ca sa te atraga pe tine ....sa fie cat mai natural

mihaelar63 1

30.06.2010, 23:06

bunica , sincer , de foarte multe ori imi iese mai bun , cat despre saramura nu credeam ca poate sa fie atat de gustoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu creveti