Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Acest gratar a fost facut in mini-vacanta pe care am petrecut-o la Agapia. Bucatarii sefi au fost baietii (doar ei se pricep cel mai bine la invartit carnea pe gratar)... noi doar cu munca de jos :))
Va rugam sa ne iertati gratarul improvizat, dar de cca 6 luni de cand a fost cumparat, nu s-a incumetat nimeni sa il ansambleze... avand o sacosa de suruburi si o cutie de bete si fiare! :))
Pestele l-am curatat, spalat si transat, apoi l-am dat cu sare din abundenta si l-am lasat sa se odihneasca.
Legumele le-am spalat, sters si pus pe gratarul incins. Patrunjelul l-am tocat marunt si l-am pus in putina apa. Cand rosiile si ardeii s-au copt le-am curatat de coaja si le-am tocat marunt. Cepei i-am indepartat prima foaie (cea arsa) si am tocat-o si pe ea marunt. Toate legumele le-am adaugat peste patrunjelul tocat.
Cat am pregatit saramura, pestele era deja pe gratar.. fiind invartit cu mare grija de specialistul in gratare :)
Cand pestele a fost gata l-am adaugat peste legume si l-am lasat cateva minute sa se amestece aromele.
O bunatate!!!!
Langa peste, noi am mai avut niste cabanosi, pe care i-am servit cu cartofi copti cu unt si dovlecel pe gratar (un pic cam ars, dar bun).
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult