Saramura de peste

de iry-gabriela in Crap / Caras, 7 Mai 2012 | 8178 vizualizari

 

....aceasta saramura am descoperit-o undeva intr-o zona de munte,la Agasi,unde am avut ocazia sa merg si sa petrec un sfarsit de saptamana superb,langa persoane care imi sunt dragi.

 

INGREDIENTE

  • un crap oglinda si cateva bucati de caras.
  • iar pentru saramura avem nevoie de:
  • sare,
  • busuioc,
  • cimbru,
  • leustean,
  • rosii,
  • ardei iute,
  • lamaie.
  • ulei pentru stropit bucatile de peste.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de peste:

Cantitatea de ingrendiente o stabileste fiecare in functie de preferinta.    

Pentru inceput punem la foc saramura astfel: rosiile le spalam si le taiem felii. Lamaia o spalam si o taiem in 4. Busuiocul, leusteanul si cimbrul vor fi spalate si adaugate intregi si ele alaturi de celelalte, impreuna cu sare. Spre finalul  fierberii saramurii se adauga ardei iute .   

Separat se pregateste pestele. Se curata, se spala si apoi se cresteaza din loc in loc, dupa care se unge pe deasupra cu ulei si se prajeste pe gratar.  Dupa ce s-a rumenit se aseaza intr-un vas, peste care se adauga zeama de saramura strecurata.

Se serveste cald imediat dupa preparare.  

O pofta buna la saramura!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

iry-gabriela 1

15.05.2012, 09:34

da multumesc mult si ma bucur mult ca am revenit pentru ca aici ma simt ca intr-o oaza de liniste si de relaxare !te pup diaconta

diaconta 1

15.05.2012, 09:41

e bine atunci

cretzolina 1

11.06.2012, 21:59

deci saramura de crap la gratar e cea mai buna posibila..absolut delicioasa!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste