Saramura de pui

de vero_closca in Pui, 24 Mar 2010 | 10388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-1,5kg pui(pulpe,ciocanele)
  • 50ml ulei
  • 800g rosii in bulion
  • 1 ardei iute
  • 20g zahar
  • 50g usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

pui la inabusit puiul intr-un ceaun sau cratita cu fundul gros.dupa ce s-a rumenit scoti puiul si in uleiul ramas adaugi rosiile decojite si le calesti 10 minute.adaugi zaharul,piperul,sarea,ardeiul iute(optional) si usturoiul taiat feliute.dupa un clocot adaugi puiul si mai tii pe foc 1-2 minute.
servesti cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Dana Cristea - pusikmea 1

25.03.2010, 06:39

veronica, ce faci aici?! noi tinem post si tu vi sa ne ispitesti

Nicolae 1

25.03.2010, 19:27

trebue valorificata reteta la maxim...

madi_marin 1

26.03.2010, 12:33

si mie imi place foarte mult saramura de pui.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de sare