Saramura de stiuca

de Ligia Bxl in Peste, 23 Aug 2013 | 6895 vizualizari

 

Am primit cadou de la prietena mea Tatiana stiuca,asa ca iata ce a iesit ,multumesc Tatiana :)

 

INGREDIENTE

  • 9 bucati de stiuca
  • putin unt
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 5-6 catei mari de usturoi
  • 1 lingurita de cimbru tocat marunt
  • 1 ardei capia (sau 1 ardei usturat)
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 200-300 ml de apa
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de stiuca:

Se curata si se spala pestele, se indeparteaza si capul, se portioneaza si se cresteaza putin, apoi se unge o placa sau gratarul cu unt sau grasime si se pun la rumenit.

Intr-o cratita se pune apa la fiert cu sare, iar dupa cateva clocote se adauga piperul, ardeiul, cimbrul si cutia de rosii in bulion. Se curata si se taie marunt usturoiul si dupa ce se opreste focul se pun toate peste stiuca intr-o tava. La final se adauga patrunjelul tocat. Se acopera tava cateva minute pentru a se combina toate aromele.

Se serveste cu mamaliga si daca doriti cu feliute de lamaie.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Saramura de stiuca 254042
retete culinare - Saramura de stiuca 254043
retete culinare - Saramura de stiuca 254044
retete culinare - Saramura de stiuca 254045
retete culinare - Saramura de stiuca 254046
retete culinare - Saramura de stiuca 254047
retete culinare - Saramura de stiuca 254048
retete culinare - Saramura de stiuca 254049
retete culinare - Saramura de stiuca 254050
retete culinare - Saramura de stiuca 254051

COMENTARII (39)

Krystyan Trendy 1

04.12.2013, 10:31

interesanta reteta

Ligia Bxl 1

04.12.2013, 10:55

multumesc

tanyapatap 1

29.12.2014, 20:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S