Saramura din cap de piept

de Ina in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2010 | 3080 vizualizari

 

Buna a mai fost!!! :P

 

INGREDIENTE

  •  6  bucati cap de piept 
  • piper
  • delikat

Pentru saramura:

  • o capatana de usturoi
  •  morcov
  •  ardei gras
  • un ardei iute
  • sare
  • cateva boabe de piper
  • patrunjel verde – pentru decor.

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura din cap de piept:

Oparim putin bucatile de cap de piept , apoi le condimentam cu piper, delikat si le rumenim bine in tigaia cu gril, bine  incinsa ( fara ulei) . Cand se rumenesc, se scot intr-un vas si pe toarna saramura peste bucatile de carne.

Saramura : Ingredientele tocate fin se pun la fiert cu o cana cu apa. Cand legumele sunt fierte se toarna totul peste bucatile de carne rumenita si se mai lasa pe foc 3-4 minute sa se patrunda bine carnea.

Se serveste fierbinte, cu mamaliguta.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Saramura din cap de piept 50692
retete culinare - Saramura din cap de piept 50693
retete culinare - Saramura din cap de piept 50694
retete culinare - Saramura din cap de piept 50695
retete culinare - Saramura din cap de piept 50696
retete culinare - Saramura din cap de piept 50697
retete culinare - Saramura din cap de piept 50699

COMENTARII (37)

Ina 1

13.09.2010, 20:10

Maria, piept de porc - da, dar scaricica e altceva Multumesc , totusi, ca ai intrat. Uite-asa fac trafic )

Ina 1

13.09.2010, 20:11

luminita, e buna rau si din porc

elena1988 1

22.03.2011, 18:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18