Saramura din piept de pui

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 23 Iul 2010 | 12638 vizualizari

 

Pentru ca mi-ati facut pofta cu saramura de pui am trecut si eu sa"confectionez"............a iesit tare buna si cu siguranta o voi repeta.

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui dezosati
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • ulei
  • o legatura patrunjel
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura din piept de pui:

Carnea se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratar.Cand este gata fripta se taie cubulete.

Rosiile si ardeiul gras se coc si ele.

Separat se face saramura:intr-un vas se pun 2 cani cu apa,sare, piper, putin ulei, ardeiul gras copt si  taiat fasiute, usturoiul zdrobit si ardeiul iute taiat marunt.Se pune vasul pe foc si se lasa sa dea  in cateva clocote apoi se adauga rosiile coapte  care au fost decojite si taiate marunt si patrunjelul verde si se mai lasa sa dea in 2-3 clocote.

Saramura astfel obtinuta se toarna peste bucatile de carne , se acopera vasul si se mai lasa asa circa o ora.

Se serveste calda acompaniata de mamaliguta.

Pofta buna!

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Saramura din piept de pui 42845
retete culinare - Saramura din piept de pui 42846
retete culinare - Saramura din piept de pui 42847
retete culinare - Saramura din piept de pui 42848
retete culinare - Saramura din piept de pui 42849
retete culinare - Saramura din piept de pui 42850
retete culinare - Saramura din piept de pui 42851
retete culinare - Saramura din piept de pui 42852

COMENTARII (22)

epurasha2bb 1

26.07.2010, 15:07

5 furculite! tare frumos arata, gata de infulecat!

Bucataras Medi 1

26.07.2010, 21:08

Pup si multumesc Epu...................

elena1988 1

22.03.2011, 18:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59