Saramura din piept de pui

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 23 Iul 2010 | 22575 vizualizari

 

Pentru ca mi-ati facut pofta cu saramura de pui am trecut si eu sa"confectionez"............a iesit tare buna si cu siguranta o voi repeta.

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui dezosati
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • ulei
  • o legatura patrunjel
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura din piept de pui:

Carnea se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratar.Cand este gata fripta se taie cubulete.

Rosiile si ardeiul gras se coc si ele.

Separat se face saramura:intr-un vas se pun 2 cani cu apa,sare, piper, putin ulei, ardeiul gras copt si  taiat fasiute, usturoiul zdrobit si ardeiul iute taiat marunt.Se pune vasul pe foc si se lasa sa dea  in cateva clocote apoi se adauga rosiile coapte  care au fost decojite si taiate marunt si patrunjelul verde si se mai lasa sa dea in 2-3 clocote.

Saramura astfel obtinuta se toarna peste bucatile de carne , se acopera vasul si se mai lasa asa circa o ora.

Se serveste calda acompaniata de mamaliguta.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Porc cu miere la cuptor