Saratele

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2010 | 10082 vizualizari

 

Am vazut reteta la Lily_Musat , am injumatatit cantitatile, am mai adaugat ceva in plus si au iesit niste saratele delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 125 g branza sarata
  • 75 ml ulei
  • 100 ml apa calda
  • 250 g faina
  • 1 lingurita cu drojdie uscata
  • boia dulce
  • chimen
  • un varf de lingurita de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Am pus toate ingredientele la masina de paine si am selectat programul de framantare si dospire.

Cand a fost gata l+am impartit in bilute potrivite, apoi le-am copt la aparatul de vafe pana s-au rumenit (neuns in prealabil).

TIPS-URI

1

Daca vreti sa iasa nu foarte crocante, puteti adauga un varf de cutit de bicarbonat de amoniu in compozitie.

2

Eu am avut o telemea de vaca nu prea sarata, de aceea am mai completat cu sare. Dar de exemplu in cazul branzei de oi care e mai sarata, nu mai e nevoie de sare suplimentar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

madi_marin 1

12.02.2010, 09:41

Fetelor...ma bucur ca va plac. nici aparatul nu e scump. eu l-am comandat la Quelle....

Miha 1

12.02.2010, 10:14

Mai exista Quelle? Auzisem ca-s pe cale de faliment. Si eu tot de la ei am luat aparatul, acu vreo 2 ani. Maiiii...cred ca mai bine fac covrigei.

madi_marin 1

12.02.2010, 13:37

mai exista Quelle...eu anul trecut mi-am luat aparatul...... buni si covrigeii....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saratele fragede cu cascaval