Saratele cu branza de oi

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2015 | 11284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 175g branza sarata de oi
  • 75g unt/margarina
  • 50g smantana
  • 1 ou
  • 250g-280g faina
  • susan
  • mac
  • un gelbenus pentru uns+1 lingura de lapte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza de oi:

Intr-un bol dam pe razatoare branza de oi si untul rece, peste punem oul, smantana si faina putin cate putin pana formam un aluat usor de intins.
Asezam aluatul pe masa de lucru, il intindem si il taiem fasii de cca. 1cm si de lungime dorita, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu  galbenusul de ou amestecat cu laptele si presaram deasupra mac si susan, apoi le dam la cuptor pana se rumenesc, cca.20 minute la foc mediu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza de oi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Zamfira 1

30.12.2015, 13:29

Foarte buuuna!!!!

Merisor 1

30.12.2015, 19:17

Ce bune cu branza de oi!

Rocsi 1

30.12.2015, 20:51

Vai cat de mult imi plac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu legume