Saratele cu branza telemea

de MonaMimi in Dulciuri, 25 Sep 2013 | 1727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 150 g branza telemea
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri untura
  • 25g drojdie
  • 1 ou
  • 1 lingura sare
  • seminte de chimen

pentru uns:

  • 1 galbenus de ou
  • 2 linguri lapte
  • seminte de chimen
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza telemea:

Punem faina intr-un bol,facem o gaura, adaugam oul,  sarea,drojdia dizolvata in 3-4 linguri lapte caldut, punem untura si branza faramitata, seminte chimen, dupa preferinte.

Incepem sa framantam apoi adaugam laptele ramas, continuam framantarea 15 minute.

Lasam la odihnit la loc caldut circa 20 minute.

Intindem aluatul pe masa de lucru presarata cu faina, ungem cu galbenusul de ou batut cu lapte, pesaram seminte de chimen, taiem fasIi si dam la cuptor 17-18 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

Saratele cu branza telemea-0
Saratele cu branza telemea-1
Saratele cu branza telemea-2
Saratele cu branza telemea-3

COMENTARII (12)

Rocsi 1

26.09.2013, 11:33

MonaMimi 1

26.09.2013, 12:07

laura_n 1

26.09.2013, 14:32

ai,ai, ce bune mai sunt

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41