Saratele cu cascaval

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2012 | 25857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 550 g faina
  • 250 g unt moale
  • 200 g cascaval ras
  • 1 lgt sare
  • 2 oua
  • 1 albus
  • 50 ml lapte
  • Uns deasupra :
  • 1 galbenus
  • 50 g cascaval  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu cascaval:

Cernem faina intr-un bol, facem o scobitura si adaugam cele 2 oua, sarea, albusul de ou, laptele si untul moale taiat bucatele . Framantam putin , apoi adaugam cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici si framantam mai departe pentru omogenizare.

Aluatul obtinut il dam la rece pentru 15 minute, apoi il impartim in 2 si intindem 2 foi; fiecare foaie o taiem dreptunghiuri sau diferite forme. Dupa ce am taiat dreptunghiurile, le ungem cu galbenus de ou ( cu ajutorul unei pensule de silicon ) si apoi radem cascaval ; le asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana se rumenesc.

Spor la preparat ! :P

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Saratele cu cascaval 140179
retete culinare - Saratele cu cascaval 140180
retete culinare - Saratele cu cascaval 140181
retete culinare - Saratele cu cascaval 140182
retete culinare - Saratele cu cascaval 140183
retete culinare - Saratele cu cascaval 140185
retete culinare - Saratele cu cascaval 140186
retete culinare - Saratele cu cascaval 140187
retete culinare - Saratele cu cascaval 140189

COMENTARII (8)

Lorra 1

09.01.2012, 20:03

Rocsi 1

09.01.2012, 20:35

vreau vreau vreauuuuuuuuuu

zinacup 1

25.01.2013, 16:37

am facut saratelele si miau iesit foarte gustoase!!!reteta reusita,bravo!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21