Saratele cu cascaval

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2016 | 3677 vizualizari

 


Rontaieli delicioase..

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 250 gr lapte
  • 2 cuburi drojdie proaspata
  • 500 gr telemea sarata
  • 300 gr cascaval DeFamilie Delaco
  • Chimen macinat si seminte
  • 2 oua
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu cascaval:

  • Punem laptele la incalzit sa fie domol.
  • Dizolvam drojdia.
  • Radem branza telemea pe razatoarea mica.
  • Intr-un castron punem faina...drojdia dizolvata...telemeaua rasa...un praf chimen si framantam bine pana se ia de pe mana.
  • Intindem o foaie de 2-3 cm...ungem cu ou batut...presaram cascaval ras si seminte de chimen.
  • Taiati dupa preferinta.
  • Coaceti 20-25 min la 180°.
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval