Saratele cu chimen

de AndreaE in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2014 | 4071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 pachet margarina
  • un pahar apa minerala
  • 25 gr drojdie
  • 1lingura rasa de sare
  • 400 gr faina (cat cuprinde)
  • 100 gr cascaval
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu chimen:

Se rade cascavalul si se amesteca cu 1 ou , margarina, apa minerala, drojdie , sare si faina. Se obtine o coca elastica care se intinde de circa 5 mm grosime.

Se unge cu celalalt ou si se presara chimen.

Se taie fasii care se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 20-25 min. 

 

COMENTARII (11)

Rocsi 1

10.01.2014, 11:21

Ce buneeee

laura_n 1

10.01.2014, 16:27

biig like!

Andreea Caroline 1

10.01.2014, 22:15

Buneeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L