Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Cele mai bune saratele sunt atunci cand ai si un pahar de bere alaturi! Sunteti de acord cu mine? Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/saratele/
Se framanta un aluat din faina, untura , ou, 1 cana de apa calduta, 1 ligurita rojdie uscata, sare. Aluatul rezultat va fi elestic si nelipicios.
Aluatul se pune la frigider petru 30 de minute.
Se intinde aluatul cam de 1 cm grosime sau chiar mai subtire daca va plac mai crocante, se pune in tava tapetata cu hartie de copt, se taie (eu am folosit o rotita speciala pentru saratele), se unge cu ou batut, apoi se presara dupa preferinta cu seminte de susan, chimen sau mac. Mie din acest aluat mi-au iesit 2 tavi de saratele.
Se dau la cuptorul preincalzit pana se rumenesc.
1
Puteti presara orice tip de seminte doriti.
2
Puteti adauga si branza in aluat.
3
Puteti adauga chimen si in aluat.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult