Saratele cu telemea de vaca sarata

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2014 | 2717 vizualizari

 

Cred ca sunt cele mai bune saratele pe care le-am gustat vreodata! :)
Tot'odata sunt si foarte moi , pufoase , se topesc in gura! :)

 

INGREDIENTE

  • 300-350 gr telemea de vaca sarata
  • 200 -250 gr faina alba
  • 200 gr unt'margarina
  • 2-3 linguri untura
  • 1 ou
  • apa calda
  • un cub drojdie
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea de vaca sarata:

Framantam un aluat din : Faina , branza sfarmata , untul topit , untura , drojdia pe care am dizolvat'o in apa calduta ; Aluatul trebuie sa fie unul moale dar nu lipicios .

Acoperim bolul cu aluat cu folie alimentara si dam la frigider 40-50 de minute.

Tapetam masa de lucru cu faina , rupem o bucata din aluat si intindem cu sucitorul , cu un cutit taiem fasii , punem in tava pe care am tapetat'o cu hartie de copt , ungem cu ou , presaram chimen si branza deasupra ;

Dam la cuptor aprox 30 de minute la foc mediu .

Tot asa continuam si cu restul de aluat!

 

RETETA IN IMAGINI

Saratele cu telemea de vaca sarata-0
Saratele cu telemea de vaca sarata-1
Saratele cu telemea de vaca sarata-2
Saratele cu telemea de vaca sarata-3
Saratele cu telemea de vaca sarata-4
Saratele cu telemea de vaca sarata-5
Saratele cu telemea de vaca sarata-6
Saratele cu telemea de vaca sarata-7

COMENTARII (5)

tiby

tiby 1

30.04.2014, 09:24

tare bune !

Rocsi

Rocsi 1

30.04.2014, 10:33

Raluca57

Raluca57 1

22.10.2015, 23:14

Le-am făcut și sunt minunate!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01