Saratele cu telemea de vaca sarata

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2014 | 7563 vizualizari

 

Cred ca sunt cele mai bune saratele pe care le-am gustat vreodata! :)
Tot'odata sunt si foarte moi , pufoase , se topesc in gura! :)

 

INGREDIENTE

  • 300-350 gr telemea de vaca sarata
  • 200 -250 gr faina alba
  • 200 gr unt'margarina
  • 2-3 linguri untura
  • 1 ou
  • apa calda
  • un cub drojdie
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea de vaca sarata:

Framantam un aluat din : Faina , branza sfarmata , untul topit , untura , drojdia pe care am dizolvat'o in apa calduta ; Aluatul trebuie sa fie unul moale dar nu lipicios .

Acoperim bolul cu aluat cu folie alimentara si dam la frigider 40-50 de minute.

Tapetam masa de lucru cu faina , rupem o bucata din aluat si intindem cu sucitorul , cu un cutit taiem fasii , punem in tava pe care am tapetat'o cu hartie de copt , ungem cu ou , presaram chimen si branza deasupra ;

Dam la cuptor aprox 30 de minute la foc mediu .

Tot asa continuam si cu restul de aluat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea de vaca sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

tiby 1

30.04.2014, 09:24

tare bune !

Rocsi 1

30.04.2014, 10:33

Raluca57 1

22.10.2015, 23:14

Le-am făcut și sunt minunate!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saratele spirale din aluat de foietaj