Sarbusca de cartofi cu coasta de porc

de Krystyan Trendy in Porc, 7 Noi 2013 | 2855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 scaricica de porc
  • 8 cartofi
  • 1 lingura de ulei
  • 2 capatani de usturoi
  • 500 g iaurt/lapte batut/Sana
  • 1 legatura de marar proaspat
  • sare,
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarbusca de cartofi cu coasta de porc:

Scaricica de porc se spala ,apoi se pune in apa fiarta .Lasam sa dea un clocot si aruncam apa in care a fost oparita carnea.Apoi punem alta apa ca sa fiarba scaricica,iar cand sunt aproape fierte le punem intr-o cratita unsa in prealabil cu ulei .

Se curata cartofii de coaja .Se spala  bine si apoi ii asezam in cratita unsa .

O capatana de usturoi se curata,se spala si apoi se taie rondele mici .Rondelele de usturoi se adauga peste cartofi .Adaugam sarea si piperul si punem apa ,atat cat sa acopere putin.Punem folie de aluminiu deasupra si punem cratita in cuptor la foc potrivit 30-40 minute .Dupa ce s-au fiert toate se adauga mararul tocat marunt si 400 g iaurt .Se mai lasa 5 minute la cuptor. Separat preparat o crema de iaurt cu usturoi :

Cealalta capatana de usturoi se curata,se spala cateii de usturoi si se piseaza bine .Amestecam cu o lingura de ulei ,100 g iaurt si sare .Omogenizam bine pana obtinem o crema .

Sarbusca cu cartofi si scaricica de porc se serveste calda iar in farfurie punem cate o lingura sau doua ,dupa preferinte ,de crema de iaurt cu usturoi .

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarbusca de cartofi cu coasta de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mâncare de cartofi cu pulpă de porc la cuptor