Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
prefer sa gatesc peştele la cuptor sau la gratar,bineınteles ca ımi place şi cel prajit dar urasc sa prajesc peşte :)
Peştele se curata (inclusiv de capete ) şi se spala;
Cepele arpagic se curata ;
Roşiile şi ustoroiul se curata de coaja şi se dau prin razatoare;
Intr-un vas se amesteca roşiile cu usturoiul adaugandu-se pe rand sarea,cimbrul,mararul ,piperul şi uleiul de masline
In vasul ptr.cuptor se aşeaza un rand de peşte,cateva cepe arpagic şi cateva linguri de sos;Se continua ın acelaşi mod avand grija ca ultimul rand sa fie acoperit de sos;
Se da la cuptorul pre-ıncalzit la 190 de grade ptr.aprox.25 de minute;
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult