Sardine la cuptor

de Bucataras Medi in Peste, 4 Oct 2010 | 15561 vizualizari

 

Sunt grozav de bune.

 

INGREDIENTE

  • 12 buc. sardine
  • 1/2 cescuta ulei de masline
  • 1/2 cescuta apa
  • zeama de la o lamaie
  • 1/2 ardei iute
  • 2 cepe rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 linguri de capere
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sardine la cuptor:

Se curata , se spala si apoi se lasa la scurs sardinele.

Separat preparam urmatorul sos:amestecam uleiul de masline cu zeama de lamaie, cu ardeiul iute taiat fasiute subtiri, cu ceapa taiata marunt,cu usturoiul zdrobit,caperele si apa.Condimentam totul cu sare si piper dupa gust si amestecam bine.Asezam sardinele intr-o tava si turnam acest sos peste ele.Dam la cuptor si din cand in cand mai stropim pestele cu sosul din tava.Lasam pana cand pestele este bine facut si bine rumenit.Scoatem din cuptor ,asezam pe un platou si servim cu felii de lamaie care se storc peste peste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sardine la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Bucataras Medi 1

05.10.2010, 20:31

Buni...............am gresit........... intradevar, sunt delicioase..................

nadina73 1

07.10.2010, 02:24

sant la usa si nu deschide nimenicred ca ai mancat tot si de acea nu deschizidar am lasat furile la usa sa sti

Bucataras Medi 1

07.10.2010, 08:46

nadina, pai la ora aia eu dormeam

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sardine la cuptor